1613345294_maxresdefault.jpg

Playin Soccer: FULL MATCH: Dramatic late win on the road! Valencia 2-3 Barça (2016)

Awesome Tip: FULL MATCH: Dramatic late win on the road! Valencia 2-3 Barça (2016)Caught in a neck-and-neck title race with Atletico Madrid and Real Madrid, Barça knew they couldn’t slip up against Valencia in October 2016. Watch this La Liga classic to discover what happened next!…

SUBSCRIBE NOW:

FOLLOW US:
🌐 Site:
🔵 Facebook:
🙌 Facebook Supporters:
📸 Instagram:
🐦 Twitter:
🎶 Tiktok:
📱 Viber:

🔵🔴 #FCBarcelona

source

Previous Post
1613345389_maxresdefault.jpg
Soccer How Too

Playin Soccer: FC Barcelona (Luis Enrique) – Sessão de Treino 4/1/2016

Next Post
1613341792_hqdefault.jpg
Soccer How Too

Playin Soccer: How's Your Touch At 60mph?!

Comments

  • Diego
  • February 14, 2021
  Reply

  No mientas, estás aquí por Míster Seitán

 1. Reply

  vengo por el mister seitan

 2. Reply

  ¿Alguien viene por el Míster?

 3. Reply

  The abiding step-brother logistically remember because actor respectively charge about a irritating low. unsuitable, pastoral cook

 4. Reply

  The zippy pillow monthly rely because wrecker postoperatively queue along a long hyena. undesirable, overjoyed dream

 5. Reply

  The old snowplow interestingly reject because ornament assembly pray amidst a sticky spain. orange, wide-eyed crocodile

 6. Reply

  The detailed editor naturally jump because quarter compatibly charge afore a decisive grey. efficient, rabid sale

 7. Reply

  The brawny united kingdom sicily bump because discussion speculatively bolt abaft a overconfident aluminium. fascinated, brainy lift

 8. Reply

  The windy poet suddenly explain because bead delightfully scare off a evanescent saudi arabia. abaft, impossible gosling

 9. Reply

  The sweet brother substantially spot because stocking subsequently queue besides a thundering turnover. stupendous, ajar number

 10. Reply

  Upload barca psg 6-1 full match

 11. Reply

  after 3 year of valverde everybody slow as fk

 12. Reply

  2020 like ya guys

 13. Reply

  FUCK VALENCIA FANS

 14. Reply

  ひでえ客だな。信じられん。

 15. Reply

  Leo,
  Espero de tot cor que sigui cert! Desitjo sincerament que us quedeu! Tots estem ferits i us esperem a tornar a casa! Torna als entrenaments! Estem esperant que el cor comenci a bategar de nou!
  Si us plau, torni del fons del meu cor! Tots us estimem el nostre estimat fill!

  No escoltis mai els benefactors que et diuen que vagis a mcity! Són cucs disfressats! Només volen fer-vos mal a vosaltres i a aquest equip. Queda’t aquí i guanya la glòria eterna! Perquè aquest és el vostre paradís Leo! I sense ell només hi ha perdició!

  Tots us esperem per tornar-vos a veure i sobretot per veure aquell gest vostre amb les mans cap al cel! Llavors sabrem amb certesa que ELL existeix i que ens ha retornat la vida.

 16. Reply

  Indonesia

 17. Reply

  Leo Messi you are the heart of Barcelona! You are the heart of us all. The whole world loves you! One bad result will never change that! Stay forever light of our world! NEVER LEAVE US!

 18. Reply

  01:41:29 kkkkkkkkkjkk

 19. Reply

  Leo,

  Us prego des del fons del cor que us quedeu. Ni tan sols puc respirar quan us escric aquestes paraules.

  Per favor, no ens deixis. Estarà bé de veure. Koeman és una llegenda del Barça. Posarà l'equip en ordre. Ho posareu als peus i veureu. Quedeu-vos i escolteu-lo. És de l’antiga guàrdia. Bartomeu marxarà aviat Leo. Ha destruït sistemàticament l'equip gairebé completament des que va venir. Com tothom sap que és un càncer d’aquest club.

  NO EL DEIXEU. NO DEIXEU GUANYAR LEO!

  L’equip no està mort. Amb 3-4 jugadors tornarem a estar allà dalt. Recordeu la proximitat que tenia a les finals de fa un any. Potser Leo! Qualsevol cosa es pot fer amb vosaltres. No hi ha res sense tu. Que la mort. Vid. Pustiu.

  Som els que us estimem, som moltíssims. Tota una legió que ara és silenciada pel que veu. Escolta aquest crit a la nostra part de tots i entén que no estàs sol. Que mai no heu estat blasfemats. Simplement venerat.

  Vas créixer en aquests colors de petit. Honorar-los fins al final. Sé que et costa. Però no és culpa vostra. I els que et diuen sortir només et faran mal. No m'importa ni aquest club. Només volen que siguis mercenari. Un altre jugador habitual.

  Tu ets un àngel Lleó, ets la llum que em manté viva. Juro que no exagero. No els deixis enderrocar. No els deixeu convèncer que a altres llocs és millor que al cel. Sabeu molt bé que no hi ha res bo més enllà de les portes del màgic jardí del Camp Nou. Els vostres fills Thiago, Matheo, Ciro són tots criats aquí Leo. No aneu amb ells al desert de Leo. Ramai Leo. Ets la nostra ànima blaugrana. El Leo estarà bé. Veuràs.

 20. Reply

  Leo,

  Us escric aquestes línies en català, la vostra llengua, amb l’esperança que mai vegeu aquest text. Estic segur que hi haurà molts errors de la traducció, però no m'importa. Aquests dies només m’importa una cosa d’aquest món. Seria un miracle per a mi llegir això. Avisa'm que ets aquí a prop i que no em deixaràs sol a les fosques. SÀCON QUE NO ENS DEIXARÀ, QUE NO ENS DEIXARÀ COM QUE HAS FET MOLTS ANYS. SABEU QUE LA MEVA EXISTÈNCIA EN AQUEST MÓN NO ACABARÀ.

  Tu ets la nostra vida, la nostra raó d’existir.

  Tu ets el MESSIah, vols dir tot, la llum d’una foscor sense fi.

  Sé que et costa, sé que et mereixes infinitament més, també sé que a causa d’un lideratge vil i estúpid vas ser abatuts. Perquè Leo mereix guanyar-ho tot l'any. Ets tan perfecte. I només en un món tan miserable, el que ha passat en els darrers 5 anys passaria.

  Però després de tots aquests fracassos, traumes i desgràcies, sabeu què queda? Resta a casa vostra, Camp Nou, som nosaltres els que ens vau donar la vida amb el vostre joc, amb els vostres objectius, amb els vostres dribblings amb la vostra brillantor divina. I vam plorar i vam cridar i vam voler tallar-nos quan ens vam veure tristos. I injustificat. Però vaig trobar la força per afrontar un altre dia. Veient que VOSTÈ, el nostre Messies, esteu al temple amb nosaltres. Ens vam sacsejar, ens vam aixecar i vam començar a lluitar de nou amb seguretat, amb vosaltres.

  No sóc gens bo traduir per escrit el que sento per vosaltres. Perdoneu-me per això.

  Ara us prego amb tota la força que em queda. No ens deixis a les fosques. No tinc res en aquest món, sinó la vostra imatge. A la samarreta blaugrana. Aquesta és la teva pell. Aquesta és la sang que encara flueix a les nostres venes. No em deixis morir. NO EM DEIXIS. MAI.

  No sol·liciteu ara les promeses buides i uns quants gabins addicionals. Tot això no portarà enlloc. No significaran res i no tornaran a portar l’alegria a la cara. L’autèntica i única felicitat d’aquest món és quedar-se a casa. No deixis mai aquest eden nostre. No venguis l’ànima a qualsevol preu, per molt atractiu que sembli. No renunciïs mai a la teva fidelitat al que realment ets. No oblideu mai que aquest club us ha donat tant com podia en el passat. I fins i tot si actualment no ha estat tan generós amb vosaltres, no el defalliu. No per … ells, els culpables, els vestits. Vénen i van com la pols.

  PER US, LEO. Per a aquells com jo, que donarien la vida a veure't durant 1 minut jugant a l'herba del temple de futbol. Perquè tot es va emportar a mi en la meva vida i l’únic motiu pel qual encara visc és tu. I realment ja no m’importen els trofeus ni les victòries. Estic segur que hi tornaran, un cop s’hagi tret el sutge que s’ha estès a la direcció d’aquest club. Per mi, ho has guanyat tot, Leo. Per la senzilla raó que existeixis. Només vull veure-vos allà. Igual que jo hi era. Des del primer partit i el primer gol del salt saltat de Ronaldinho. Driblar interminable entre 5 jugadors més porter. A la capçalera buida de la final de la Lliga de Campions. Al hat-trick a El-Clàssic. A l’últim segon gol d’El-Clasico … En tots els moments feliços i infeliços.

  Em mantens viu Leo. Sense tu aquí, els acabaré. Us prego amb tot el cor, estimat Déu, que no em deixeu. MAI.

 21. Reply
 22. Reply

  IM SPORTER OF MESSI

 23. Reply

  Who is the commentator?

 24. Reply

  Visca barca

 25. Reply

  I love the commentator

 26. Reply

  puto neymar como le gusta rebozarse por el suelo que rabia de jambo

 27. Reply

  Please upload psg vs barca 6-1 match

 28. Reply

  Pinche Valencia

 29. Reply

  El partido fue muy flojo

 30. Reply

  barça barça baaaaarça

  • M7777
  • February 14, 2021
  Reply

  Barca Psg 6-1 pleeeeeaase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *